Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ προειδοποιεί τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες της Τούμπας!

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τον αγώνα του Δικεφάλου με τη Χαρτς και την παρουσία του κόσμου των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών αύριο στην Τούμπα, πως ο κίνδυνος αυστηρής τιμωρίας παραμένει υπαρκτός.

Ένα βεγγαλικό ή laser, μια κροτίδα ή πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο, οτιδήποτε δεν συνάδει με τους κανονισμούς της UEFA, αρκούν για να επιφέρουν τις ήδη γνωστές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, αφορούν το κλείσιμο της Θύρας 4 τουλάχιστον για ένα παιχνίδι ή και όλων των κερκίδων, όπως μας έχει επισημανθεί προφορικά.

Η άψογη στάση όλων στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, επιβεβαίωσε πως η φωνή και το πάθος αρκούν για να μετατρέψουν τον 12ο παίκτη μας, σε MVP.

Η πρόκριση επί της Χαρτς θα σηματοδοτήσει το οριστικό check-in για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24, ας το χαρούμε όλοι μαζί, χωρίς να υπονομεύσουμε την συνέχεια του ταξιδιού».


Τελευταία νέα

Κωνσταντινίδης: «Θα δείξουμε αλλο πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο άμεσως συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο...

Στην ίδια κατηγορία