Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ κρυφοκοιτάει το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Χαρτς στη ρεβάνς των Play Off του UEFA Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος θέλει την πρόκριση, προκειμένου να βρεθεί και πάλι σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς πέρσι αποκλείστηκε νωρίς.

Το υπέρ του 2-1 και το γεγονός πως αγωνίζεται εντός έδρας τον χρήζει φαβορί στα χαρτιά, αλλά όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί τότε θα συμμετάσχει στην αυριανή (1/9) κλήρωση για τους ομίλους. Αυτή τη στιγμή, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας. Ωστόσο, έχουν ελπίδες να βρεθούν ακόμα και στο πρώτο!

Το πρώτο πράγμα που ήθελε ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη Πέμπτη ήταν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης από τα Play Ofv του Europa League όλα τα φαβορί, δηλαδή οι ομάδες με μεγαλύτερο συλλογικό ranking από εκείνον, ώστε να στείλουν στους ομίλους του Conference ομάδες με μικρότερο συντελεστή. Αυτό επετεύχθη.

Πλέον ο Δικέφαλος επιθυμεί οι συγκεκριμένες ομάδες να… τελειώσουν τη δουλειά και να του ανοίξουν ένα μονοπάτι για το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγιαξ (89.000) επικράτησε στην Βουλγαρία της Λουντογκόρετς με 1-4. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ (55.000) της Σπάρτα Πράγας με 3-1. Ο Ολυμπιακός (39.000) της Τσουκαρίτσκι με το ίδιο σκορ. Η Σλάβια Πράγας (52.000) νίκησε στην Τσεχία με 2-0 την Ζόρια Λουχάνσκ. Η ΛΑΣΚ (36.000) έχει τον πρώτο λόγο μετά το 2-1 επί της Ζρίνσκι από το Μόσταρ. Η Καραμπάχ (25.000) πέρασε νικηφόρα στην Σλοβενία απέναντι στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας με 2-0.

Αν οι παραπάνω ομάδες κάνουν το 6 στα 6 στις προκρίσεις τότε ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρεις αποκλεισμούς ομάδων που βρίσκονται από πάνω του για να σκαρφαλώσει στο 1ο γκρουπ!

Ήδη η Παρτιζάν (25.500) μετά τον διασυρμό με 5-0 στο πρώτο παιχνίδι από την Νόρντζελαντ μοιάζει σχεδόν σίγουρα εκτός και είναι η μία από τις τρεις ομάδες που θέλει ο ΠΑΟΚ να αποκλειστούν.

Η Άλκμααρ (47.500) δεν μοιάζει και πολύ σίγουρη μετά το 1-1 στην Ολλανδία απέναντι στην Μπραν. Η Μίντιλαντ (25.500) του Ίνγκι Ίνγκασον έμπλεξε μετά το εντός έδρας 3-3 απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Η Ντινάμο Κιέβου (35.000) ηττήθηκε εντός έδρας με 2-3 από την Μπεσικτάς και θα ψάξει μία πολύ δύσκολη ανατροπή στην Πόλη. Μέχρι και η Λιλ (30.000) που δεν θα πρέπει να αισθάνεται πολύ άνετη μετά το ισχνό 2-1 επί της Ριέκα.

Αν δύο από αυτές τις ομάδες αποχαιρετίσουν, τότε ο ΠΑΟΚ (πάντα με δεδομένο ότι τα φαβορί στο Europa League θα κάνουν το καθήκον τους) θα βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω για να τα σκεφτεί ο Δικέφαλος θα πρέπει πρώτα να… τελειώσει τη δουλειά και να προκριθεί επί της Χαρτς.


Τελευταία νέα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Κούλης αφιέρωσε την ζωή του στα τέσσερα γράμματα»

Τα συλλυπητήρια του για τον χαμό του Κυριάκου Κωνσταντίνου στέλνει ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, με τον μπασκετικό Δικέφαλο...

Στην ίδια κατηγορία