Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το… φθινόπωρό του

Δημοφιλή

Έξω πάμε καλά! Πολύ καλά είναι η αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ μετά τη θριαμβευτική πορεία του καλοκαιριού, πέρασε και από τη Φινλανδία σε νίκη και εμφάνιση-ορόσημο που τον βοηθάει να δουλέψει καλύτερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Από την ημέρα της κλήρωσης του ομίλου τονίζουμε τα ίδια πράγματα: Ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να κερδίσει πολλούς βαθμούς στα τέσσερα ματς με Ελσίνκι και Αμπερντίν. Εφόσον πάρει 10-12 πόντους, έχει σίγουρη πρόκριση και θα παίξει την πρωτιά στις λεπτομέρειες και στα μεταξύ τους ματς με την Άιντραχτ. Πολύ πολύ κομβικό ματς για κάθε σχεδιασμό και πλάνο θα ήταν το πρώτο αφού θα έστελνε το μήνυμα εξ αρχής και σε όλους. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με το εκπληκτικό 2-3 του δευτέρου ημιχρόνου στο Ελσίνκι, πήρε το πρώτο τρίποντο και τώρα είναι πιο ήρεμος με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του.

Δεν θα αδιαφορήσει η ομάδα, εννοείται ότι πάει για την πρωτιά, όλα αυτά όμως θα γίνουν κάτω από συνθήκες πολύ μικρότερης πίεσης. Αυτό που κυρίως κέρδισε ο Δικέφαλος στο Ελσίνκι είναι χρόνος. Μέσα σε διάστημα όπου χρειάζεται δουλειά για την ενσωμάτωση των νέων, η ομάδα βγάζει ένα άγχος από πάνω της.

Έτσι ο ΠΑΟΚ κερδίζει το φθινόπωρό του και χωρίς μεγάλη πίεση πάει για τα επόμενα ευρωπαϊκά, αφού φυσικά τα δίνει όλα και στα ελληνικά ματς.

 


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία