Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ ήταν η αρχή του τέλους για τον Λέκο

Δημοφιλή

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Χάιντουκ Σπλιτ αποτελεί ο Ιβάν Λέκο, με την κροατική ομάδα να επαναφέρει στην άκρη του πάγκου της τον Μίσλαβ Κάρογκλαν.

Το κλίμα για τον Κροάτη τεχνικό ήταν βαρύ εδώ και μήνες και η αρχή του τέλους ήταν ο καλοκαιρινός αποκλεισμός στα προκριματικά του UEFA Conference League, από τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτό στάθηκε, μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της Χάιντουκ, Λούκσα Τζακόμπουσιτ, σε δηλώσεις του μετά την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Εμείς φτιάξαμε μια ομάδα για να αγωνιστεί σε τρεις διοργανώσεις. Από τη στιγμή που δεν το καταφέραμε αυτό, τώρα έχουμε περίσσευμα παικτών και να δημιουργείται μια δυσαρέσκεια. Δεν τα καταφέραμε στην Ευρώπη, αλλά στηρίξαμε τον προπονητή. Τώρα είμαστε δεύτεροι, αλλά δεν απολύσαμε τον Λέκο λόγω των αποτελεσμάτων. Αυτό έγινε λόγο της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας. Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να το γυρίσει και να κερδίσει τον τίτλο. Κι αυτό είναι δική μου ευθύνη. Δεν πιστεύω ότι μπορούσαμε να το αντιστρέψουμε, αυτός είναι ο μόνος λόγος της απόφασης. Δεν περάσαμε τον ΠΑΟΚ, που, εντάξει, είναι πιο δυνατή ομάδα, αλλά δεν του βάλαμε ούτε γκολ!».


Τελευταία νέα

Βρούτσης για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα συνεχιστεί μέχρι να ανακαλυφθούν οι ηθικοί αυτουργοί»

«Ξεκάθαρη η στάση μας, καμία ανοχή σε αθλητικές παραβατικές συμπεριφορές», τόνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης,...

Στην ίδια κατηγορία