Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν το’ χει κάνει ποτέ στο παρελθόν!

Δημοφιλή

Πόσο ψηλό είναι το εμπόδιο που καλείται να περάσει πλέον ο ΠΑΟΚ; Για να το πούμε ωμά, ο Δικέφαλος θα επιχειρήσει να κάνει την Πέμπτη, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ευρωπαϊκή του ιστορία! Να ανατρέψει σε επαναληπτικό νοκ-άουτ ήττα με τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο παιχνίδι!

Η συνθήκη αυτή εμφανίστηκε 11 φορές και ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό της Τούμπας γνώρισε ισάριθμούς αποκλεισμούς. Το ακόμα πιο ακραίο; Κέρδισε μόλις σε 3 από αυτές τις ρεβάνς, μία εξ’ αυτών δεν τελείωσε ποτέ, ήταν το περίφημο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις (το 1981 απέναντι στην Αϊντραχτ) έφτασε ως τα πέναλτι, αλλά αποκλείστηκε στην ρωσική ρουλέτα. Άλλες φορές ηττήθηκε καθαρά και στον επαναληπτικό όπως έγινε απέναντι σε Ντινάμο Κιέβου, Βερόνα, Αϊντχόφεν.

Άλλες φορές η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα (όπως στο μονότερμα με την Ρέιντζερς-φωτ.) κι άλλες γίναμε μάρτυρες επικών ρεβάνς όπως το 2-2 με την Μίλαν και το 4-4 με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άλλες φορές η Τούμπα έφυγε σοκαρισμένη όπως το 2-1 με την Βέιλε ή το 1-1 με την Λέφσκι Σόφιας πριν από δύο καλοκαίρια.

Για να γυρίσεις επαναληπτικό ήττας με τουλάχιστον δύο γκολ πρέπει όλα να σου πάνε τέλεια. Όλα να σου πάνε δεξιά. Όλα να σου πάνε κατ’ ευχήν. Ας μην κρυβόμαστε. Ο ΠΑΟΚ έμπλεξε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Αγγίζουν» το πρωτάθλημα, θέλουν και το αήττητο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ οδεύει ολοταχώς για το 19ο πρωτάθλημα, επιδιώκοντας παράλληλα και το αήττητο, το οποίο...

Στην ίδια κατηγορία