Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού!

Δημοφιλή

Ο Παναθηναϊκός σηκώνει «σκόνη» με το εξώδικο του κατά του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να απαντά με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως στέκεται «ασπίδα» στον προπονητή του, δηλώνοντας με το κατάλληλο ύφος πως κάθε επίθεση στο πρόσωπο του, μεταφράζεται ως επίθεση κατά του Δικεφάλου.

Άλλωστε, δεν υπήρξε καμία ένδειξη περί του αντιθέτου, μιας και το νέο τριετές συμβόλαιο είναι προ των πυλών, μετά την προφορική συμφωνία του 53χρονου τεχνικού με τον Ιβάν Σαββίδη. Ωστόσο ο Δικέφαλος σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να χάσει το μυαλό του, και να παίξει το παιχνίδι των αντιπάλων του, που προφανώς έχουν τρομοκρατηθεί από την εικόνα που βγάζει η ομάδα του Λουτσέσκου στους αγωνιστικούς χώρου.

Ο οργανισμός των «ασπρόμαυρων» έχει ωριμάσει από τα χρόνια που κάνει πρωταθλητισμό, και όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς στον «τελικό» με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (4/2, 20:30).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία