Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ… άλλαξε!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τον Δικέφαλο να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, με το ρόστερ του να παρουσιάζει κάποιες μεταβολές, σε σχέση με αυτό που ολοκλήρωσε την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Η τελευταία υποχρέωση του Δικεφάλου για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο τελικός του Κυπέλλου και από την ενδεκάδα που παρατάχθηκε σε αυτόν, μόλις ένας ποδοσφαιριστής έχει αποχωρήσει.

Πρόκειται για τον Ίνγκι Ίνγκασον που αγωνίστηκε ως παρτενέρ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας. Ο Ισλανδός συνεχίζει στη Μίντιλαντ και στη θέση του αποκτήθηκε ως δεξιός στόπερ ο Ουίλιαμ Τροστ- Έκονγκ.

Οι Κοτάρσκι, Ρ. Σοάρες, Κουλιεράκης, Σάστρε, Ντούγκλας, Σβαμπ, Αν. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον και Μπράντον που επίσης ξεκίνησε στον τελικό παραμένουν, ενώ «απώλειες» υπάρχουν από αυτούς που πέρασαν ως αλλαγή, καθώς οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχουν αποχωρήσει, όπως και ο Τιάγκο Ντάντας που έμεινε στον πάγκο.

Παρελθόν επίσης αποτελούν οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Νέλσον Ολιβέιρα που δεν ήταν διαθέσιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στα νέα πρόσωπα, στο ρόστερ έχουν προστεθεί οι Έκονγκ, Μπάμπα και Σαμάτα, ενώ ως επιστροφή λογίζεται και ο εκ νέου δανεισμός του Τόμας Κεντζιόρα.


Τελευταία νέα

Απάντηση της ΕΣΗΕΜΘ στην ΕΡΤ3 για την φιέστα του ΠΑΟΚ

Το θέμα που ανακίνησε η ΕΣΗΕΜΘ, αναφορικά με την μη μετάδοση της φιέστας του ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ3, προκάλεσε...

Στην ίδια κατηγορία