Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Χρυσώνει» τον Κέιν η Μπάγερν

Δημοφιλή

Η Μπάγερν Μονάχου προσφέρει στον προσεχώς 30χρονο Χάρι Κέιν πολυετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χάρι Κέιν είναι ο πρώτος στόχος της Μπάγερν Μονάχου για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Την προηγούμενη σεζόν οι Βαυαροί δεν είχαν… πρωτοκλασάτο «εννιάρι» και φέτος κινούνται για έναν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς σέντερ φορ του κόσμου.

Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει και απομένει να κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στην Μπάγερν και την Τότεναμ. Ο Χάρι Κέιν εμφανίζεται αποφασισμένος να γίνει κάτοικος Γερμανίας και μάλιστα προτίθεται αν δεν αλλάξει η στάση των Σπερς να… περιμένει μια σεζόν και να πάει του χρόνου ως ελεύθερος.

Οι πρωταθλητές της Bundesliga προσφέρουν «χρυσό» συμβόλαιο στον 28χρονο αρχηγό των Λονδρέζων και της Αγγλίας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πρόκειται για πενταετές συμφωνία, με πάγιες ετήσιες απολαβές άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ, ήτοι συνολικό deal μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΟ ΠΑΟΚ… άλλαξε!
Επόμενο άρθροΗ ευχή του Φ. Σοάρες στον Ντάντας


Τελευταία νέα

Ταξίδι… αστραπή της Μπάγερν για Πότερ

Με την επιστροφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατόπιν της αποχώρησής του από το NBA, αρκετές...

Στην ίδια κατηγορία