Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ αγχώνει τη Γαλατασαράι

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε προ λίγων ημερών, τρεις ημέρες πριν την αναμέτρησή της με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου του Basketball Champions League που επί της ουσίας κρίνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, η Γαλατασαράι γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Μπασακσεχίρ με 86-92 στο πλαίσιο της 12ης στροφής του τουρκικού πρωταθλήματος, βλέποντας το ρεκόρ της να πέφτει στο 4-8 παραμένοντας στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Μετατοπίζοντας την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι του PAOK Sports Arena δεδομένου πως δεν της προσφέρθηκε περαιτέρω χρόνος για αναλύσεις, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο προετοιμασίας της, με τους Κόρι Γουόλντεν και Ντι Μποστ να αφήνουν το «στίγμα» τους μιλώντας αναφορικά με το σημερινό (20.12) τελικό.

«Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ και φιλοδοξούμε πως θα επιστρέψουμε στην Τουρκία με τη νίκη. Στόχος μας προφανώς σε περίπτωση νίκης να ξεπεράσουμε τους 11 πόντους προκειμένου να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση του ομίλου και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Νομίζω πως έχουμε μεγάλη αποφασιστικότητα για να το πετύχουμε αυτό. Ελπίζω να τα καταφέρουμε» επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρώτος, ενώ ο Ντι Μποστ σημείωσε:

«Ξέρουμε πως μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μία καυτή έδρα. Στοχεύουμε σε νίκη με πάνω από 11 πόντους αλλά ανεξαρτήτως αυτού χρειαζόμαστε νίκη πρωτίστως για ψυχολογικούς λόγους. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα με κάθε τρόπο, είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

 


Τελευταία νέα

Μπλόκο της UEFA σε Μάντσεστερ Σίτι και Χιρόνα

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ των Times, Μάντσεστερ Σίτι και Χιρόνα απειλούνται με αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης...

Στην ίδια κατηγορία