Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ΑΣ: «Με τη νίκη ΠΑΟΚάρα!»

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ-Γαλατασαράι πράξη δεύτερη στο PAOK Sports Arena σήμερα (20.12) σε μία αναμέτρηση που επί της ουσίας κρίνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης των ομίλων του Basketball Champions League, με το γκρουπ του Φώτη Τακιανού να ολοκληρώνει την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Από πλευράς ΑΣ ΠΑΟΚ ως είθισται δόθηκε το σύνθημα νίκης με γνώμονα τον εντός έδρας «τελικό» υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Δικέφαλος «ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τον διατηρήσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίνοντας του το πλεονέκτημα της έδρας στο Play-In για το TOP16».

Όπως επισημαίνεται αναλυτικότερα από πλευράς ΑΣ: Για την αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, στο PAOK Sports Arena, την Γαλατασαράι.

Ο Δικέφαλος στην τελευταία «στροφή» της φάσης των ομίλων του BCL, ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τον διατηρήσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίνοντας του το πλεονέκτημα της έδρας στο Play-In για το TOP16.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΟΤΕ Sport4HD.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»


Τελευταία νέα

Ζίλε εσύ MVP!

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε BOX Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία