Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ 2-0 στη Λαμία και… άντε γειά!

Δημοφιλή

Χάρη στα γκολ του Τάισον στο 71΄και του Μπάμπα στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» με 2-0, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του.

Στο 12΄ ο Μεϊτέ απείλησε με σουτ, που έφυγε άουτ, ενώ στο 17΄ ο Κοτάρσκι εξουδετέρωσε το σουτ του Νούνιες σε κόρνερ. Στο 26΄ ο Σαμάτα βρέθηκε αμαρκάριστος σε πλεονεκτική θέση (ένα μέτρο προ κενής εστίας!), όμως δεν μπόρεσε να δώσει την μπάλα πορεία προς τα δίχτυα, μέχρι που εννέα λεπτά αργότερα ο Τανζανός έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Μπράντον Τόμας.

Στο 52΄ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ με τον Μεϊτέ, την κεφαλιά του οποίου εξουδετέρωσε ο Κοσέλεφ, ενώ στο 59΄ το σουτ του Τόμας έφυγε άουτ.

Ο Τάισον κατάφερε στο 71΄ ν’ ανοίξει το σκορ και να βάλει τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού απέναντι στη Λαμία.

Ο Βραζιλιάνος με σουτ νίκησε τον Κοσέλεφ και, μ’ αυτόν τον τρόπο, ο Δικέφαλος αξιοποίησε την υπεροχή του, ειδικά στο β΄ μέρος.

Και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπάμπα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

Λαμία: Koσέλεφ, Αμαράλ (81΄ Κοντονίκος), Κορνέζος, Τζανετόπουλος (81΄ Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνεθ (29΄ Τζανδάρης), Τσιλούλης, Μάλτσι (60΄ Τσούκαλος), Σλίβκα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο (75΄ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (84΄ Τσιγγάρας), Ζίβκοβιτς (75΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (84΄ Μουργκ), Τάισον, Σαμάτα (35΄ Τόμας).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία