Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Πανσερραϊκός βλέπει ξανά Τούμπα;

Δημοφιλή

Νέο πρόβλημα προέκυψε στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών, που αποτελεί την έδρα του Πανσερραϊκού, αφού κλείνει λόγω ζητημάτων στατικότητας και το Βόρειο πέταλο του!

Πιο συγκεκριμένα, μετά από επίσκεψη των μελών της επιτροπής καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων, δεν δόθηκε άδεια ούτε στο βόρειο πέταλο, λαμβάνοντας υπόψιν τα αποτελέσματα της μελέτης που είχε πραγματοποιηθεί.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Καινοτομίας και Νέας Γενιάς Δήμου Σερρών Παναγιώτης Κεΐσογλου ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών τόνισε ότι η εταιρία που πραγματοποίησε τον έλεγχο στατικής επάρκειας θα αποφανθεί με έγγραφο της στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σερρών τον αριθμό των φιλάθλων που μπορεί να φιλοξενήσει η κερκίδα των επισήμων, που αναμένεται να είναι 100 με 200 άτομα.

Πλέον το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, αφού έχει δοθεί άδεια σε μια μόνο κερκίδα, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2.250 θεατές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη το μήνα ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, και με βάσει το έντονο «ασπρόμαυρο» στοιχείο στην περιοχή, δημιουργείται ζήτημα για το που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι της ομάδας, αφού ανοικτό παραμένει μόνο το νότιο πέταλο.

Το επόμενο εντός έδρας ματς για την Super League είναι στις 24 Φεβρουαρίου με τον Ατρόμητο και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να δηλωθεί και πάλι η Τούμπα ως έδρα από τον Πανσερραϊκό. Άλλωστε, έχει δηλωθεί ως η δεύτερη έδρα της ΠΑΕ, για τα 3 εντός έδρας εναπομείναντα ματς για το πρωτάθλημα με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Αστ. Τρίπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αβέβαιο το μέλλον του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, θα είναι ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στο πάγκο της Λίβερπουλ μετά το...

Στην ίδια κατηγορία