Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Δεν παρατά την υπόθεση Κουλιεράκη η Άιντραχτ»

Δημοφιλή

Δημοσίευμα της Kicker κάνα λόγο ξανά για ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Έλληνα στόπερ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από περίπου έναν μήνα, η Άιντραχτ είχε κινηθεί για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος με έδρα τη Φρανκφούρτη μετά τα ματς με τον ΠΑΟΚ έδειξε αμέσως ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή στέλνοντας μάλιστα και τρεις προφορικές προτάσεις που ήταν πραγματικά πολύ καλές.

Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» δεν ήταν διατεθειμένοι να χάσουν ένα βασικό ποδοσφαιριστή τους τον Γενάρη και έτσι απέρριψαν και τις τρεις.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να πτόησε σε καμία περίπτωση την Άιντραχτ, η οποία έχει τον 20χρονο πολύ ψηλά στη λίστα της και σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ασχολείται ξανά με την περίπτωση του.

Σε ρεπορτάζ της η Kicker αναφέρεται σε δύο παίκτες των «αετών» της Φρανκφούρτης, οι οποίοι αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Και ως βασικό υποψήφιο για να έρθει να καλύψει το κενό τους παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη η γερμανική ιστοσελίδα.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα επανέλθει το καλοκαίρι για τον Έλληνα αμυντικό και μένει να φανεί αν θα λάβει μία ακόμα αρνητική απάντηση η θα καταφέρει να κάνει δικό της τον παίκτη που θέλει τόσο πολύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ιάκωβος Φιλιππούσης: Άμα τρουπώσω, τρούπωσα

Θα θυμάστε εκείνη φράση που επαναλάμβανε έξοχα ο Κώστας Βουτσάς στην ταινία «Ενα έξυπνο μούτρο» του Γιάννη Δαλιανίδη: «Είναι...

Στην ίδια κατηγορία