Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Ουάρντα έδωσε το πρωτάθλημα στον Άρη Λεμεσού

Δημοφιλή

Ο Άρης Λεμεσού κατάφερε να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να γίνει η 11η ομάδα που κατακτάει το πρωτάθλημα στην Μεγαλόνησο.

Ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε επί του ΑΠΟΕΛ με 3-2, στο πλαίσιο της 9ης «στροφής» των Play Off, με την διαφορά ανάμεσα στους «πορτοκαλί» και τον Άρη να έχει πάει στους έξι βαθμούς.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση με τον Κβιλιτάια στο 21′, όμως τα δύο γκολ του μεγάλου πρωταγωνιστή για τη φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, Γιάννη Πίττα άλλαξαν τελείως την ροή του αγώνα.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, σκόραρε στο 80ο λεπτό και αύξησε την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, όμως γκολ του Κβιλιτάια στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει τη μοίρα για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Άρης Λεμεσού πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα της ιστορίας του, ενώ επίσης και την πρώτη του παρουσία στα προκριματικά του Champions League, με τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται στο Europa Conference League.


Τελευταία νέα

Η μεγάλη επιστροφή της Ίπσουιτς στην Premier League

Η Ίπσουιτς έδωσε τέλος στην 22χρονη… εξορία της από την Premier League. Ο σύλλογος, που εφέτος αγωνιζόταν στην Championship, εξασφάλισε...

Στην ίδια κατηγορία