Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο Ντούγκλας, ο Λουτσέσκου και η Ναντ

Δημοφιλή

Το ζήτημα του Ντούγκλας Αουγκούστο και το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Ναντ για τον ποδοσφαιριστή δεν έχει «κλείσει» με την άρνηση του ΠΑΟΚ στη πρώτη πρόταση που του κατατέθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γάλλοι προσέφεραν 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, με τους «ασπρόμαυρους» να την απορρίπτουν τόσο επειδή είναι χαμηλή, όσο και για το ότι δεν υπήρχε η διάθεση να παραχωρηθεί κι άλλος ποδοσφαιριστής του βασικού κορμού, μετά την πώληση του Ίνγκι Ίνγκασον.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η Ναντ δεν έχει σκοπό να αφήσει την περίπτωση του Ντούγκλας, αφού ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση στον Δικέφαλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επαφή που είχε ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τον ποδοσφαιριστή, ο 26χρονος του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας.

Σίγουρα η υπόθεση θα απασχολήσει και θα τραβήξει για το προσεχές διάστημα, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και το ποια θα είναι η στάση του ίδιο του ποδοσφαιριστή.


Τελευταία νέα

Έπεσαν στα μαλακά οι δράστες ξυλοδαρμού παίκτη του ΠΑΟΚ Β

Με ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή καταδικάστηκαν δύο νεαροί για τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β στα τέλη...

Στην ίδια κατηγορία