Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Ντεσάμπ… ξενέρωσε τον Μπενζεμά!

Δημοφιλή

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στο στρατόπεδο της Εθνικής Γαλλίας περί επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το Μουντιάλ και αποχώρησε από την αποστολή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γάλλος επιθετικός είναι υγιής και μπορεί να αγωνιστεί, ωστόσο όπως αναφέρουν ρεπορτάζ δεν θέλει να πάει στο Κατάρ για να αγωνιστεί στον τελικό!

Με δεδομένο ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν κάλεσε άλλον παίκτη για να αντικαταστήσει τον Μπενζεμά, αυτός έχει το δικαίωμα να είναι παρών στον τελικό κόντρα στην Αργεντινή, εφόσον το επιθυμεί, καθώς έχει αναρρώσει. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα συμβεί καθώς ο Μπενζεμά εμφανίζεται πικραμένος από την στάση του Ντεσάμπ και δεν θέλει να ταξιδέψει ξανά στο Κατάρ.

Κι αυτό διότι ο παίκτης θεωρεί πως ο προπονητής δεν τον ήθελε στην ομάδα και επιζητούσε την αποχώρησή του παρά το γεγονός ότι ο τραυματισμός δεν ήταν τόσο σοβαρός. Ο Μπενζεμά παραμένει θυμωμένος με τον Ντεσάμπ και αυτός φαίνεται πως είναι ο λόγος που τελικά δεν θα είναι παρών στον μεγάλο τελικό.


Τελευταία νέα

Χαμός στο Τρουά – Βαλενσιέν: Παίκτες πέταξαν φωτοβολίδες στην εξέδρα (video)

Ο κακός χάμος έγινε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τρουά με αντίπαλο τη Βαλενσιέν για την 36η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία