Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Και τώρα αναμονή για την απόφαση στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποδείξει για ακόμα μια φορά κόντρα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πως δεν έχει κάνει κάτι παράνομο και είναι αθώος, για ότι του προσάψουν. Ο Δικέφαλος για την υπόθεση που είχε την υπογραφή του Νίκου Τζουλάκη είχε διορία για να καταθέσει υπομνήματα μέχρι και την Παρασκευή 16/12.

Η νομική ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη κατέθεσαν πολυσέλιδα υπομνήματα αναφορικά με την υπόθεση. Θυμίζουμε, πως ο Δικέφαλος ζήτησε και πέτυχε την αλλαγή προέδρου της ΕΕΑ, στην εκδίκαση της κλήσης σε απολογία. Ο Νίκος Τζουλάκης αποφάσισε να απέχει από τη διαδικασία για λόγους ευθιξίας, μετά από αίτημα των «ασπρόμαυρων».

Στον Δικέφαλο δεν ξεχνούν πως μέσω του δελτίου τύπου της ΕΕΑ είχαν διαρρεύσει προσωπικά δεδομένα τόσο του Γιώργου, όσο και του Νίκου Σαββίδη, με τους δύο άνδρες να μην το αφήνουν να περάσει έτσι.

Όπως ανέφεραν άνθρωποι από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Το εν λόγω έγγραφο περιείχε μεταξύ άλλων ανυπόστατες και εσφαλμένες πληροφορίες, με τους δύο άνδρες να κάνουν μήνυση κατά της Επιτροπής και συγκεκριμένα του προέδρου της, Νίκου Τζουλάκη, για διαρροή προσωπικών δεδομένων, μιας και η απόφαση της ΕΕΑ να δώσει αριθμό βουλεύματος και αδικήματα είναι εκτός των επιβεβλημένων ορίων της ενημέρωσης.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί πως στον Δικέφαλο δεν αγχώνονται αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης, καθώς θεωρούν πως η απόφαση που θα βγει μετά τις γιορτές, θα δικαιώσει τους «ασπρόμαυρους» και τον Γιώργο Σαββίδη.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία