Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο «Ντέλιας» τον οδήγησε σ΄ ένα ακόμη τρίποντο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά στις Σέρρες, νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό και πλέον περιμένει το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία για να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν είχε τόσο καλή παρουσία, ωστόσο μπόρεσε να βρει το γκολ.

Στο 6΄ το σουτ του Κωνσταντέλια έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 27΄ το σουτ του νεαρού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ βρήκε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κωνσταντέλιας με ψύχραιμο πλασέ με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στη γωνία του τέρματος του Χοβάν.

Στο 58΄ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ουάρντα, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Ζίβκοβιτς, ενώ στο 62΄ ο Ντεσπόντοφ εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, το οποίο ο Χοβάν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 69΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Μορέιρα πήρε δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Σβαμπ, ενώ στο 78΄ ο Χοβάν έσωσε ξανά την εστία του στο σουτ του Ντεσπόντοφ. Στο 83΄ο Πανσερραϊκός έμεινε με εννέα παίκτες, όταν ο Δεληγιαννίδης έκανε ένα πολύ επικίνδυνο φάουλ στον Τάισον και δικαιολογημένα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στο 90΄ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, όταν, μετά την προσπάθεια του Ντεσπόντοφ, ο Πεταυράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Θυμιάνης (24΄ Μπέργκστρομ), Πεταυράκης, Οικονόμου (65΄ Στάικος), Μορέιρα, Πηλέας (65΄ Σοφιανός), Ντάνκερλουϊ, Ουάρντα, Γούλερι (75΄ Μούργος).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (73΄ Σοάρες), Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Ότο, Σβαμπ (90΄ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (62΄ Μάρκος Αντόνιο), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (62΄ Τάισον), Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (73΄ Τόμας).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κούγιας: “Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει… φιλικά”

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον...

Στην ίδια κατηγορία