Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

O Ντε Μπρόινε έφερε επανάσταση στα συμβόλαια

Δημοφιλή

Σύμφωνα με το «Athletic», ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έφερε επανάσταση στις διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο παρουσιάζοντας μια πολύ λεπτομερή ανάλυση των στατιστικών του, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για την παράτασή του με τη Μάντσεστερ Σίτι το 2021.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν είναι μόνο ένας καινοτόμος στον αγωνιστικό χώρο. Ο 32χρονος Βέλγος διεθνής μέσος ξεκίνησε μια νέα τάση στις συζητήσεις για τα συμβόλαια παικτών όταν έπρεπε να διαπραγματευτεί την παράτασή του με τη Μάντσεστερ Σίτι τον Απρίλιο του 2021. Σύμφωνα με το «Athletic», ο «KDB» παρουσιάστηκε στους ηγέτες των Πολιτών με λεπτομερείς αναφορές από τα στατιστικά του που αντικατοπτρίζουν τη συμβολή του στο το παιχνίδι της ομάδας του και στην κατάκτηση τίτλων.

Ο Ντε Μπρόινε χρησιμοποίησε αρκετούς παρόχους αναλυτικών δεδομένων για να καθορίσει την αξία του και τον μισθό που θα έπρεπε να λάβει ως αποτέλεσμα. Οδήγησε αυτές τις συζητήσεις χωρίς μάνατζερ αλλά με δικηγόρους προκειμένου να καταλήξει σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025. Από τότε, η τάση εξαπλώθηκε ευρέως. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, πολλοί διευθυντές ομάδων λένε ότι έχουν παρατηρήσει αύξηση στα δεδομένα που παρέχονται από μεσάζοντες ή πράκτορες παικτών.

«Η χρήση των δεδομένων αυξάνεται επειδή οι παίκτες γίνονται εξυπνότεροι, αλλά προς το παρόν είναι μια περίπτωση χωριστά», δήλωσε ένας επίλεκτος μάνατζερ κλαμπ υπό τον όρο της ανωνυμίας στο «Athletic». «Είναι σπάνιο για έναν ηθοποιό να παράγει στατιστικά στοιχεία που δεν τα γνωρίζουμε ήδη, αν και είναι αλήθεια ότι οι διαπραγματεύσεις διαρκούν πολύ περισσότερο –και είναι πιο περίπλοκες– από πριν από μερικά χρόνια».

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την παράταση συμβολαίου του, ο Ντε Μπρόινε δικαίωσε την επένδυση από τη Μάντσεστερ Σίτι όπου αγωνίζεται από το 2015. Πρόσθεσε τρεις τίτλους πρωταθλήματος στο ρεκόρ του (2021, 2022 και 2023) αλλά κυρίως το πρώτο τρόπαιο του Champions League στην ιστορία του συλλόγου. τον περασμένο Μάιο. Τραυματισμένος στους οπίσθιους μηριαίους από τις αρχές της σεζόν, ο Βέλγος βρίσκεται τώρα πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη δράση για να προσθέσει νέους τίτλους στη λίστα του.


Τελευταία νέα

Η Μίλαν θέλει σαν τρελή Κονσεϊσάο

Ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον πάγκο της Μίλαν είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, παρά την πρόσφατη ανανέωση του...

Στην ίδια κατηγορία