Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Νταβίντε Μάσα διαιτητής στην ρεβάνς της Τούμπας!

Δημοφιλή

Η μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ (18/4, 22:00), που θα κρίνει ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League πλησιάζει, με την UEFA να κάνει γνωστούς τους διαιτητές για τα παιχνίδια των προημιτελικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Για το παιχνίδι της Τούμπας η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία επέλεξε τον, κατηγορίας Elite, Ιταλό διαιτητή, Νταβίντε Μάσα!

Ο 42χρονος Ιταλός ρέφερι, που ήταν ο διαιτητής στο επεισοδιακό Ολυμπιακός- ΑΕΚ των περσινών Play Off (1-3), θα διευθύνει την κρίσιμη ρεβάνς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπριζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φιλίππο Μέλι και Στέφανο Αλάσσιο. Τέταρτος ορίστηκε ο Μάρκο Ντι Μπέλο, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Αλεσάντρο Ντι Πάολο με A VAR του Λούκα Παϊαρέτο, όλοι τους Ιταλοί.

ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΑΣΑ

Στην Ελλάδα μετά από περίπου ένα χρόνο επιστρέφει ο Νταβίντε Μάσα, για να διευθύνει τη μεγάλη αναμέτρηση των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ.

Η τελευταία επίσκεψη του Ιταλού Elite διαιτητή στη χώρα μας ήταν επεισοδιακή και… τραυματική για τον ίδιο. Ο λόγος γίνεται για το ντέρμπι των Play Off της περασμένης αγωνιστικής σεζόν της Super League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στις 23/4 του 2023.

Τότε οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει με 1-3, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ιταλός ρέφερι, λόγω της τεταμένης κατάστασης ουσιαστικά σφύριξε νωρίτερα τη λήξη του ντέρμπι και έτρεξε για τα αποδυτήρια περικυκλωμένος από παίκτες του Ολυμπιακού που εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του.

Ο Μάσα, μάλιστα και οι βοηθοί του όταν κατευθύνθηκαν τρέχοντας για τη φυσούνα, είδαν τα ΜΑΤ να υψώνουν τις ασπίδες τους για να τους προστατεύσουν, ενώ και οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στα αποδυτήρια, δεχόμενοι βροχή αντικειμένων. Μάλιστα τα ευτράπελα δεν τελείωσαν εκεί. Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε ο ίδιος στο φύλλο αγώνα. στη φυσούνα δέχθηκε χτύπημα τα γενετικά όργανα, χωρίς να αναγνωρίσει τον δράστη.

Τα «απόνερα» είχαν ως αποτέλεσμα η ιταλική ομοσπονδία να αρνηθεί να στείλει ξανά διαιτητή για παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, με την UEFA να αποσύρει μετά το περιστατικό την υποστήριξη της προς την ΕΠΟ, για την προσπάθεια εύρεσης Elite ή ακόμα και πρώτης κατηγορίας διαιτητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία