Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Ντάντας γυρίζει… σπίτι

Δημοφιλή

Ο Τιάγκο Ντάντας πήρε φανέλα βασικού φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας κόντρα στην Αγγλία για τα προημιτελικά του Euro U21.

Οι Πορτογάλοι γνώρισαν τον αποκλεισμό αφού ηττήθηκαν με 1-0, με τον Άντονι Γκόρντον να κρίνει την αναμέτρηση με το γκολ που σημείωσε στο 34ο λεπτό μετά από ασίστ του Γκιμπς-Γουάιτ.

Όσον αφορά τον Ντάντας, ο νεαρός χαφ που ολοκλήρωσε την σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, είχε καλή παρουσία στην μεσαία γραμμή ως εξάρι, αγωνιζόμενος και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Ντάντας έπαιρνε την πρώτη πάσα από την άμυνα και αναλάμβανε την οργάνωση της μεσαίας γραμμής των Πορτογάλων, με τον νεαρό μέσο, πλέον να επιστρέφει στην Μπενφίκα μετά την λήξη του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Δικέφαλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πορτογάλους για τον εκ νέου δανεισμό του Ντάντας, σε μια υπόθεση που αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ντάντας με την U21 της Πορτογαλίας.


Τελευταία νέα

Οι ετοιμασίες για τη νέα σεζόν κι η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε (για την τιμή των όπλων) στα πλέι οφς, όμως η προσοχή της διοίκησης είναι στραμμένη στο...

Στην ίδια κατηγορία