Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ο Μπάμπα στον ΠΑΟΚ βρήκε ξανά τον εαυτό του

Δημοφιλή

Τη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ διανύει ο Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να μετακομίσει και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γκανέζος ακραίος αμυντικός επέστρεψε στον Δικέφαλο, μετά από δύο χρόνια, με αρκετά πράγματα να έχουν αλλάξει από τότε. Στα 29 του χρόνια ο Ράχμαν Μπάμπα δεν βρήκε πουθενά την… Ιθάκη του, παρά το γεγονός ότι άλλαξε δέκα ομάδες, δοκιμάζοντας τον εαυτό του στο υψηλό επίπεδο της Τσέλσι, αλλά και στο πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό επίπεδο της Championship, της Ligue 1 και της Bundesliga.

Ο Μπάμπα βρήκε τον εαυτό του στον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό θέλησε να επιστρέψει και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Μετά από αμέτρητους δανεισμούς από την Τσέλσι, ο 29χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και ήξερε ακριβώς πού ήθελε να πάει. Τη φετινή αγωνιστική χρονιά έχει συμμετάσχει στα 20 από τα 28 επίσημα ματς του Δικεφάλου, όντας σημαντικό «γρανάζι» για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μπορεί το «κοντέρ» να γράφει δύο ασίστ και κανένα γκολ, ωστόσο η «δουλειά» του στον αγωνιστικό χώρο είναι πολύ πιο σύνθετη και πολύτιμη.

Άλλωστε, αυτό αποτυπώνεται και στην γνωστή πλατφόρμα του «Transfermarkt», εκεί όπου ο Μπάμπα έχει πάρει μια μικρή αύξηση, συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Όπως και στην πρώτη του θητεία, έτσι και τώρα έχει καταφέρει να αυξήσει την χρηματιστηριακή του αξία, η οποία πλέον βρίσκεται στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Φυσικά, η χρηματιστηριακή αξία επηρεάζεται και από την ηλικία των ποδοσφαιριστών, ωστόσο η καλή αγωνιστική κατάσταση του Γκανέζου ήταν αρκετή για να αυξήσει τα ποσοστά του, έστω και με 300.000 ευρώ.


Τελευταία νέα

Είπε αντίο στην Νόριτς ο Γιαννούλης (pic)

Το «αντίο» του στην Νόριτς είπε σήμερα (21/5) ο Δημήτρης Γιαννούλης, που αποχωρεί από τον αγγλικό σύλλογο ως ελεύθερος...

Στην ίδια κατηγορία