Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

O Μουρίνιο και τα παιδιά που ήθελαν δουν μια προπόνηση (vid)

Δημοφιλή

Η Ρόμα επικράτησε 4-0 της Σερβέτ για τον 7ο όμιλο του Europa League, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 2/2 και φτάνοντας τους έξι βαθμούς. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ελβετική ομάδα, εκτυλίχθηκε μία υπέροχη σκηνή, με τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Φραντσέσκο Ντ’ Αλέσιο.

Ο παίκτης της δεύτερης ομάδας της Ρόμα, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το βράδυ της Πέμπτης (05/10). Ο 19χρονος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον Μπόβε στη μεσαία γραμμή. Με αυτόν τον τρόπο ο Ντ’ Αλέσιο, έγινε ο δέκατος παίκτης της Primavera που κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα των «τζιαλορόσι» υπό τις οδηγίες του «Special One».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε να μιλήσει για το ντεμπούτο του 19χρονου μέσου και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το καλοκαίρι, όταν πολλά παιδιά είχαν συγκεντρωθεί έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και φώναζαν προκειμένου κάποιος να τους ανοίξει και να δουν από κοντά την προπόνηση.

Δείτε το βίντεο:

 


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία