Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο Μουργκ έδωσε συμβουλές σε Στίλερ!

Δημοφιλή

Απεσταλμένος δημοσιογράφος του αυστριακού “Kicker” βρέθηκε στην OPAP Arena και παρακολούθησε από κοντά το ισόπαλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που έληξε 2-2.

Όπως ήταν φυσικό, “στόχος” του ρεπόρτερ ήταν οι Στέφαν Σβαμπ και Τόμας Μουργκ, οι οποίοι έκαναν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις τόσο για τον διαιτητή της αναμέτρησης όσο και για την ομάδα.

«Για τους ξένους διαιτητές, η βασική ιδέα είναι ότι τα παιχνίδια θα είναι πιο δίκαια. Στο παρελθόν υπήρξαν επανειλημμένα σκάνδαλα διαιτητών. Αυτό γίνεται για να υπάρχουν διαιτητές που δεν έχουν σχέση με κανένα σύλλογο», είπε ο Σβαμπ που συνομίλησε αρκετές φορές με τον Τόμπιας Στίλερ κατά τη διάρκεια του ματς.

Από την πλευρά του, ο Μουργκ εστίασε στον τρόπο παιχνιδιού των παικτών της ΑΕΚ:

«Του είπα ότι μου αρέσει που δεν σφυρίζει για κάθε μικρό πράγμα, αλλά του τόνισα ότι αυτοί παίζουν πολύ με τα χέρια τους και ότι πρέπει να το κοιτάξει λίγο» δήλωσε σχετικά για την κουβέντα που είχε με τον Στίλερ.

Ενδιαφέρον έχει και η άποψη που εξέφρασε ο Μουργκ σχετικά με τον συμπαίκτη του:

«Δεν θα υπάρξει απόφαση τον Απρίλιο για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα όπως εγώ που ανανέωσα το συμβόλαιό μου, μάλλον θα γίνει τον Μάιο ή τον Ιούνιο» σχολίασε ο Μουργκ για τον Σβαμπ και πρόσθεσε εμφατικά: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να παίξω πια χωρίς τον Στέφαν.

Με τη Ραπίντ και τον ΠΑΟΚ, παίζουμε μαζί για επτά χρόνια. Αυτό είναι απίστευτο. Είναι πολύ σημαντικός για μένα, αλλά όχι μόνο για μένα, αλλά για όλη την ομάδα.

Είναι ένας πολύ θετικός τύπος στα αποδυτήρια, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο, ένας ηγέτης. Απλώς σου αρέσει να έχεις παιδιά και τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Γι’ αυτό ελπίζω να συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί και να επεκτείνει το συμβόλαιό του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η… βοή της Τούμπας! (video)

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία