Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Μιόφσκι δεν φοβάται τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Σκοπιανός επιθετικός της Αμπερντίν, Μπόγιαν Μιόφσκι, έδωσε συνέντευξη σε μέσω της Σκωτίας μιλώντας για τη «μάχη» της ομάδας του στο UEFA Conference League. Ειδική αναφορά έκανε στον ΠΑΟΚ, λόγω της εξαιρετικής εκκίνησής του στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης, τονίζοντας πως η Αμπερντίν δεν τον φοβάται κανέναν.

«Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει καλά τον όμιλο αλλά είναι εντάξει. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Όταν παίξαμε στη Γερμανία, δείξαμε θάρρος και ότι μπορούμε να είμαστε καλοί και στην μπάλα. Ξέρουμε ότι μπορεί να μην έχουμε πολύ χρόνο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν φοβόμαστε κανέναν», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Μιόφσκι.

Ο στράικερ της Αμπερντίν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν 2023-2024, σκοράροντας σε όλες τις διοργανώσεις. Ειδικότερα, έχει σημειώσει οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε 14 αναμετρήσεις. Ο 24χρονος πέτυχε το πρόσφατο γκολ της Αμπερντίν απέναντι στην Ελσίνκι, το οποίο χάρισε στους Σκωτσέζους τον βαθμό της ισοπαλίας.


Τελευταία νέα

Έντονη αστυνομική παρουσία στην Καμάρα

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν στην Καμάρα και με...

Στην ίδια κατηγορία