Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο μικρός Σωκράτης έζησε το όνειρό του! (video)

Δημοφιλή

Μια διαφορετική προπόνηση πραγματοποιήθηκε χθες (18/2) στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο πριν από την έναρξη της προπόνησης στο γήπεδο βρέθηκε ο μικρός Σωκράτης.

Ο νεαρός φίλος του Δικεφάλου νίκησε τον πιο δύσκολο εχθρό και θέλησε να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης του ομάδας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως πλέον ο Σωκράτης είναι μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου, δίνοντας πολύτιμα μαθήματα μέσα από την ιστορία του. Ο μικρός φίλος της ομάδας γνώρισε τους παίκτες, αλλά και τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο.

«Η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν λίγο διαφορετική κι ο λόγος ήταν ο Σωκράτης. Ένας μικρός ήρωας που μας έμαθε πολλά μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Σωκράτης πάλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τον πιο δύσκολο εχθρό και τον νίκησε. Πλέον αναρρώνει κι ήθελε πολύ να έρθει και να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας. Η ευχή του πραγματοποιήθηκε και πλέον είναι μέλος της οικογένειάς μας! Σωκράτη σ’ ευχαριστούμε για όσα μας δίδαξες!», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία