Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μάρκος Αντόνιο θα ταιριάξει-λογικά-σε πολλά δίδυμα με τους άλλους στο κέντρο

Δημοφιλή

Αρχικά πρέπει να θυμίσουμε ότι στο Δικέφαλο του Βορρά γνώριζαν την κατάσταση του Μάρκος Αντόνιο και τη σοβαρή του θλάση από την πρώτη ώρα που αποφάσισαν να κάνουν την μεταγραφή μέσω δανεισμού από τη Λάτσιο. Φαίνεται μάλιστα ότι αξιοποίησαν το γεγονός για να αλλάξουν και κάποια από τα οικονομικά δεδομένα, ειδικά τη ρήτρα για την οποία οι Ιταλοί θυμίζουμε ότι αρχικά επέμεναν να έχει υποχρεωτική μορφή.

Από τότε πέρασαν αρκετές εβδομάδες, ο Μάρκος Αντόνιο προσπάθησε να μπει κάποια στιγμή αλλά ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και έμεινε έξω με σκοπό να προσπαθήσει εκ νέου σε αυτές τις ημέρες της διακοπής. Σύντομα θα δούμε το… τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας.

Το θέμα είναι πότε θα μπει και τι θα προσφέρει, γιατί αν κάνει και 1-2 μήνες να προσαρμοστεί αγωνιστικά, τότε… σφίξαμε. Ο Λουτσέσκου πάντως που ήταν ενθουσιασμένος με αυτή  ειδικά την μεταγραφή, περιμένει να τον βάλει στο κέντρο και να κάνει πιο γρήγορη την ομάδα του. Ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα και σε φάση επίθεσης, αλλά και πολύ δραστήριος και κινητικός σε αμυντική κατάσταση, αλλά και στην προσπάθεια επανάκτησης της μπάλας. Ένας Βραζιλιάνος που λογικά θα ταιριάξει σε πολλά δίδυμα με τους άλλους στο κέντρο.

 


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία