Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Λουτσέσκου μίλησε για όλα

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τοποθετήθηκε για την επερχόμενη ρεβάνς με την Ριέκα στην Κροατία στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι, και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την επιστροφή του Τσούμπα Άκπομ, τις μεταγραφικές κινήσεις αλλά και τον… αρνητισμό που παρατηρείται στην ομάδα την τελευταία διετία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός για το καθαρά μεταγραφικό κομμάτι τόνισε ότι θα γίνουν ακόμα 2-3 κινήσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για την επιστροφή του Τσούμπα Άκπομ.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Πιστεύω ότι ο Τσούμπα είναι μια καλή μεταγραφή για εμάς. Τον γνωρίζουμε, γνωρίζει το μεγαλύτερο μέρος του γκρουπ, γνωρίζει το περιβάλλον, το πρωτάθλημα. Έχει ποιότητα, έχει ικανότητες και θα μας βοηθήσει. Είμαι ικανοποιημένος με αυτή την μεταγραφή. Έχει το πλεονέκτημα ότι έρχεται σε ένα γνώριμο περιβάλλον, δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα προσαρμογής. Ποντάρουμε στην καλή συνεργασία με τον Σφιντέρσκι γιατί γνωρίζονται καλά.

Είμαι ο προπονητής, ο στόχος μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα που έχω στα χέρια μου για το επόμενο παιχνίδι. Και εγώ θέλω μεταγραφές, αλλά αυτή την στιγμή από την εμπειρία μου εδώ στην Ελλάδα είναι πολυτίμο για ομάδα να έχει ισορροπία. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν μπορει να ειναι ανταγωνιστική. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να είμαστε απολύτως έτοιμο. Ακόμα και αν δεν θέλω να ακουμπάω τέτοια ζητήματα αυτό το χρονικό διάστημα, μπορώ να πω ότι θέλω μεταγραφές. Ο κόσμος θέλει μεταγραφές, είναι φυσιολογικό παρόλα αυτά υπάρχει κάποιες περίπλοκες καταστάσεις που πρέπει να λύσουμε. Θα πρέπει να σκεφτούμε την κατάσταση στην ομάδα αυτή την στιγμή. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται αυτή την στιγμή η ομάδα είναι η αρνητικότητα, από αυτό που αντιλαμβάνονται και που μαθαίνω είναι ότι η ομάδα είχε μια διετία που υπήρξε για πολλούς λόγους και από πολλές κατευθύνσεις έναν αρνητισμό.

Την δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε την ισορροπία, να φέρουμε τους παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για να χτίσουμε την νοοτροπία του νικητή και να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε όχι μόνο την Ριέκα αλλά και άλλους αντιπάλους εδώ στην Ελλάδα, πρέπει ο κάθε παίκτης που είναι εδώ να νιώσει από τον κόσμο και τον προπονητή την αυτοπεποίθηση. Να νιώσει ο κάθε παίκτης έχει ότι την εμπιστοσύνη και ότι είναι κομμάτι της ομάδας.

Για να κλείσουμε το ζήτημα των μεταγραφών, ο καθένας δουλεύει εντός ομάδας δουλεύει προς την βελτίωση του ρόστερ. Θα γίνουν 2-3 κινήσεις ακόμα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία