Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Άκπομ!

Δημοφιλή

Ο Τσούμπα Άκπομ είναι και πάλι παίκτης του ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την επιστροφή του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» εγκαινίασαν και τη συμμετοχής του σε μια ξεχωριστή καμπάνια.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ από τη Μίντλεσμπρο με τη μορφή δανεισμού. Ο Άγγλος φορ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα από ένα χρόνο και θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το νούμερο 47 στην πλάτη.

Κατά τη διάρκεια της… απουσίας του ο Άκπομ επέστρεψε στην Αγγλία και αγωνίστηκε με τη Μίντλεσπρο στην Championship έχοντας απολογισμό με πέντε γκολ σε 39 συμμετοχές.

Η μεταγραφή του εγκαινιάζει μια ξεχωριστής σημασίας συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον ICMEC (International Centre for Missing & Exploited Childred) και τη Ρόμα για τη συμμετοχή στην καμπάνια Football Cares που ξεκίνησε με την πρωτοβουλία του ιταλικού συλλόγου με στόχο τη βοήθεια στην εύρεση εξαφανισμένων παιδιών.Με την πάροδο του χρόνου πολλά κλαμπ ανά τον κόσμο και η ECA (European Club Association) εντάχθηκαν σε αυτή τη δράση θέλοντας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για κάτι πιο σημαντικό από το ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ, μέσω του PAOK Action, πλέον αποτελεί ενεργό μέλος αυτής της ενέργειας σε συνεργασία με τη Super League αλλά και το «Χαμόγελο του Παιδιού». Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο!»

Προηγούμενο άρθροΟ Λουτσέσκου μίλησε για όλα
Επόμενο άρθροΗ μεγάλη επένδυση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παναθηναϊκός: Κρατά… κλειστά χαρτιά για ΑΕΚ ο Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα το κάνει ανήμερα του...

Στην ίδια κατηγορία