Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Λουτσέσκου ξέρει τι θέλει

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε συνέντευξη που έδωσε εξήγησε λεπτομερώς το τι στοιχεία θέλει να έχουν οι μεταγραφικές προσθήκες του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αυτό απευθείας κάνει φανερό το τι θεωρεί ο προπονητής του Δικεφάλου τι λείπει από την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» υπέφερε από το γεγονός πως η ομάδα του δεν μπορούσε να σκοράρει εύκολα παρότι δημιουργούσε, ενώ τη φετινή σεζόν θέλει το σύνολο του πιο ταχύ μέσα στο γήπεδο,

Αναλυτικά η απάντηση του επί του θέματος:

«Με δεδομένο το γκρουπ που έχουμε από πέρυσι και μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις μου, ζήτησα προσωπικότητα. Το ξέρετε αυτό.

Η προσωπικότητα λοιπόν είναι το βασικό συστατικό για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Αυτή θα μας δώσει την ικανότητα να διαχειριστούμε όλους τους αγώνες υψηλής έντασης. Επίσης, ζήτησα παίκτες με μεγαλύτερη ταχύτητα γιατί κατά την άποψη μου, γιατί ως γκρουπ είμαστε λίγο πιο αργοί από τα στάνταρς που έχω θέσει. Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας.

Το τρίτο στοιχείο που ζήτησα, ήταν το εύκολο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές μου δουλεύουν πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, δημιουργούν πολλές προϋποθέσεις για γκολ, όλοι τους βγαίνουν στο γκολ, αλλά στο τέλος της ημέρας υποφέρουν γιατί δεν σκοράρουν.

Η ουσία είναι πως όταν σκοράρεις εύκολα, αποκτάς τα επίπεδα αυτοπεποίθησης που πρεπει για να προστατέψεις το αποτέλεσμα.

Όταν δεν σκοράρεις, η συνοχή της άμυνας πιέζεται πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό γιατί οι αμυντικοί ξέρουν πως ένα λάθος ισοδυναμεί ουσιαστικά με ήττα.

Καταλήγοντας, τα τρία στοιχεία που ζήτησα ήταν προσωπικότητα, ταχύτητα και εύκολο γκολ».


Τελευταία νέα

Ο Τάισον είναι… έφηβος και το δείχνει

Ο Τάισον μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει αναγεννηθεί στον ΠΑΟΚ,...

Στην ίδια κατηγορία