Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Λουτσέσκου και η ενότητα

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που βασίζει πολλά στην ψυχολογία και στο οικογενειακό κλίμα που θέλει να υπάρχει στην εκάστοτε ομάδα που προπονεί.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, πριν τη διακοπή, είχε ξεκινήσει να δένει την ομάδα μέσα στα αποδυτήρια και καθημερινά έβλεπε τους παίκτες να κάνουν βήματα προς τον δρόμο που ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει η ομάδα.

Μάλιστα, σε κουβέντα που είχε με στελέχη της διοίκησης του ΠΑΟΚ ανέφερε τη σημαντικότητα που παίζει η ενότητα στον σύλλογο, προκειμένου να υπάρχει ένα όμορφο κλίμα γύρω από τους ποδοσφαιριστές.

Οι ομιλίες του στην ομάδα ήταν είναι καθημερινό συνήθειο και τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού προσανατολίζονταν κυρίως στο οικογενειακό κλίμα που πρέπει να υπάρχει εντός της ομάδας.

Μέσω αυτής της προσπάθειας του μάλιστα ήρθε και το 3 στα 3, το οποίο έφερε τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη διακοπή για το Μουντιάλ.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία