Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Λούτσέσκου για Ολυμπιακό και τελικό!

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην νοοτροπία της ομάδας του, αλλά και στα στα διλήμματα που θα ήθελε να έχει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση της ομάδας ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής:

«Το τελευταίο παιχνίδι είναι το τελευταίο παιχνίδι, θα δούμε αύριο σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε καλά. Εκτός αν δεν αντιλαμβάνομαι σωστά την ερώτηση. Αφορά τους παίκτες που ήταν τραυματίες; Αν ναι, κάποιοι εξ αυτών είναι πίσω, άλλοι χρειάζονται κάποιες ημέρες παραπάνω, αλλά είμαστε καλά πνευματικά, έχουμε αυτοπεποίθηση. Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή, και προερχόμαστε από καλά παιχνίδια».

Για τις επιλογές της ενδεκάδας κι αν έχει κάποιοι δίλλημα, για το αν θα χρησιμοποιήσει παίκτες που επέστρεψαν, ή αυτούς που ήταν ενεργοί:

«Για να είμαι ειλικρινής, θα μου άρεσε να είχα περισσότερα διλήμματα για τις επιλογές μου. Είχαμε κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα, τώρα οι παίκτες επέστρεψαν. Έχουμε ήδη μια ιδέα για το ποιοι αγωνιστούν. Οι επιλογές μας θα βασιστούν στο ποιοι είναι έτοιμοι σωματικά και ψυχικά, την κατάσταση τους στα προηγούμενα παιχνίδια, ή στις τελευταίες προπονήσεις».

Για τους δύο «τελικούς» που απομένουν, κι αν αποτελούν ευκαιρία για να δείξει ο ΠΑΟΚ τη νοοτροπία του:

«Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τον τελικό Κυπέλλου.Ήταν μια δύσκολη σεζόν, με πολλές νέες καταστάσεις για εμάς. Είχαμε διαφορετικές περιόδους μέσα στη χρονιά, κάποιες που παίζαμε καλά και κάποιες λιγότερο καλές.

Δεν καταφέραμε να αντέξουμε στην πίεση της διεκδίκησης του τίτλου, όταν φτάναμε κοντά στην κορυφή. Όμως καταφέραμε να επιστρέψουμε ξανά. Τώρα πρέπει να παίξουμε ένα ντέρμπι με «κρύο» και καθαρό μυαλό.

Να δώσουμε τα πάντα, έχοντας μάθει όσα μας δίδαξε η φετινή σεζόν. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Για να μπορούμε να πούμε στο τέλος της σεζόν ότι παρά τις δυσκολίες, τις αλλαγές, καταφέραμε στο τέλος να έχουμε καλά αποτελέσματα».


Τελευταία νέα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν τα κατάφεραν Ντουντουνάκη και Δαμασιώτη

Άννα Ντουντουνάκη και Γεωργία Δαμασιώτη δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα, καταλαμβάνοντας την 19η...

Στην ίδια κατηγορία