Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κούρτιτς μετά από καιρό

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει την τρίτη θέση και σε μεγάλο βαθμό (αφού υπάρχει και ο τελικός Κυπέλλου), την κατάληξη του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Εuropa League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε μια αποστολή με επιστροφές, με την πλέον… απροσδόκητη να είναι αυτή του Γιάσμιν Κούρτιτς, που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό στις επιλογές του.

Ο Σλοβένος μέσος ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, που του στέρησε τη δυνατότητα συμμετοχής για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η τελευταία συμμετοχή του έμπειρου ποδοσφαιριστή είχε έρθει στις 30/10 του 2022, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα, δηλαδή πριν από 196 ημέρες.

Μέχρι εκείνο το σημείο είχε προλάβει να κάνει 12 συμμετοχές, με απολογισμό τρία γκολ και μια ασίστ.

Συνολικά με τον ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει στο τέλος της σεζόν, έχει πετύχει 21 γκολ και τέσσερις ασίστ, σε 63 συμμετοχές.


Τελευταία νέα

«Έσβησε» στα 76 της χρόνια η Άννα Παναγιωτοπούλου

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε πως πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, σε...

Στην ίδια κατηγορία