Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Λουτσέσκου έπεισε και τους πιο δύσπιστους

Δημοφιλή

Το… τρένο του ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά στις ράγες του, ειδικά από τις αρχές Νοέμβρη και μετά, όταν ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-4 του Ολυμπιακού μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι μεταγραφές ενσωματώθηκαν με το υπόλοιπο γκρουπ και όλοι μαζί έχουν, ενσωματώνουν στο έπακρο τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου στον αγωνιστικό χώρο.

Η αλήθεια είναι πως κυρίως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ με 2-0 στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, υπήρχε έντονος αναβρασμός στον κόσμο του Δικεφάλου, αφού χάθηκε ένας τίτλος, όπου ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το έκτο λεπτό, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν ακόμα και το… κεφάλι του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Δεν είναι ψέμα, πως στα Play Off της περσινής περιόδου, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήρθε σε «σύγκρουση» με τον κόσμο της ομάδας, ακόμα και μετά το τέλος κάποιων αγώνων, όμως με την εικόνα που έχει ο ΠΑΟΚ από τον Νοέμβριο και μετά, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καταφέρει να πείσει την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου πως είναι ο «εκλεκτός» για τον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Λουτσέσκου σε σχετική ερώτηση για το πότε πιστεύει πως η ομάδα του θα είναι απόλυτα ενσωματωμένη στα «θέλω» του, είπε πως κάτι τέτοιο θα γίνει τον Ιανουάριο προς τον Φλεβάρη, οπότε ίσως να περιμένουμε έναν ακόμα καλύτερο ΠΑΟΚ με την «αυγή» του 2024.


Τελευταία νέα

Διπλάρα με ανατροπή και τέλος στο άγχος για τον ΠΑΟΚ Β!

Ο ΠΑΟΚ Β έμεινε πίσω στο σκορ από τον Αιολικό που έπαιζε ίσως το τελευταίο του «χαρτί» για την...

Στην ίδια κατηγορία