Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ο λόγος που αποχωρεί ο Μισιτζάν από την Τβέντε

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά πλέον για την απόκτηση του Βιρτζίλ Μισιτζάν, που ολοκληρώνει το συμβόλαιο του με την Τβέντε και αποχωρεί ως ελεύθερος.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι Ολλανδοί δεν ήθελαν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Κάθε άλλο μάλιστα, αφού η Τβέντε πίεσε για να διατηρήσει έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της την προηγούμενη σεζόν (10 γκολ και έξι ασίστ), στο δυναμικό της, ωστόσο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές του απαιτήσεις.

Πριν από λίγες ημέρες, στις 11 Ιουνίου, ο Τεχνικός Διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Γιαν Στρούερ ερωτήθηκε για το μέλλον του, Ολλανδού με ρίζες από το Σουρινάμ εξτρέμ και αποκάλυψε πως το ζήτημα είναι οικονομικό.

Πιο συγκεκριμένα απάντησε:

«Σχεδόν πάντα έχει να κάνει με τα χρήματα. Όσο καλύτερος είσαι ως σύλλογος, τόσα περισσότερα θέλουν να κερδίσουν οι παίκτες. Πρέπει να παραμείνουμε ρεαλιστές. Αν μπορεί να κερδίσει περισσότερα χρήματα ο Μισιτζάν, δεν θα είναι έκπληξη να το επιλέξει».

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν εκ των διακριθέντων με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας, πετυχαίνοντας δέκα γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ, σε 41 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Λουντογκόρετς και της Νυρεμβέργης.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Μισιτζάν, που έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης, καθώς μπορεί να «παίξει» την μπάλα και με τα δύο πόδια εξίσου καλά.


Τελευταία νέα

Έκλεισε την σεζόν με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ Β!

Με νίκη ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ Β, που επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσα με 2-4 και κατέκτησε τη...

Στην ίδια κατηγορία