Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Έκλεισε την σεζόν με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Με νίκη ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ Β, που επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσα με 2-4 και κατέκτησε τη πρωτιά στα play out της Super League 2.

Έντονα συναισθήματα κυριάρχησαν πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, με τον Στέφανο Αθανασιάδη να τιμάται από τον ΠΑΟΚ, όσο και από την Αναγέννηση Καρδίτσας, αφού το σημερινό (22/5) παιχνίδι, ήταν το τελευταίο της πλούσιας καριέρας του.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε το άγχος του «πρέπει», αφού ήθελε νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να κρατηθεί στην κατηγορία, και ο άνετος ΠΑΟΚ Β βγήκε στο γήπεδο για να παίξει το ποδόσφαιρο του, και κατάφερε να εκμεταλλευτεί σχεδόν κάθε λάθος των γηπεδούχων.

Κι αυτό έγινε μόλις στο 8′. Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη βρήκε τον χώρο στην πλάτη της άμυνας, ο Πανίδης κράτησε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και στον κατάλληλο χρόνο και χώρο γύρισε στον επερχόμενο Γκούμα, που από κοντά έγραψε το 0-1!

Απελευθερωμένος ο ΠΑΟΚ Β, όχι απλά κατάφερε να απορροφήσει την όποια πίεση προσπάθησε να του βάλει η Αναγέννηση, αλλά γρήγορα βρήκε και δεύτερο γκολ.

Ο, εκ των κορυφαίων και σήμερα, Τσοπούρογλου διένυσε όλα τα μέτρα που βρήκε κατά μήκος του άξονα, έδωσε την ασίστ στον Σμυρλή που από κοντά δεν θα μπορούσε να αστοχήσει, για να γράψει το 0-2 στο 14′.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, με τον υποβιβασμό να πλησιάζει αφού την ίδια ώρα ο Καμπανιακός είχε ανοίξει το σκορ επί του ΠΟΤ Ηρακλή, και στο 16′ ο Βερνάρδος βρέθηκε απέναντι από τον Ναντέρ, αλλά μετά το πλασέ του η μπάλα χτύπησε στο αριστερό και στη συνέχεια στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αιγύπτιου πορτιέρε.

Ο Ναντέρ χρειάστηκε λίγο αργότερα, στο 29′, όταν ο Αθανασιάδης έβγαλε πανέξυπνη πάσα στον Κονίλιο, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Β, στο ντεμπούτο του, να νικά τον επιθετικό της Αναγέννησης σε τετ α τετ.

Όσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφερναν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους, ο ΠΑΟΚ Β βρήκε ξανά την κόντρα, ο Γρόσδης σημάδεψε τον Γκούμα που έφυγε από κανονική θέση και από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 στο 45′, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτά που θα γινόντουσαν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

Στο 50′ ο Στασινόπουλος πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, νίκησε άμυνα και Ναντέρ και για να μειώσει σε 1-3 και να δώσει ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Οι «ασπρόμαυροι» αμέσως μετά, στο 52′ έφτασε μια ανάσα από το 1-4, αλλά ο Γκέκας τον νίκησε, και στην αντεπίθεση ο Κονίλιο από τη μικρή περιοχή μείωσε σε 2-3.

Εκεί που η Αναγέννηση πήρε ψυχολογία και πίεσε για την ισοφάριση και την ανατροπή, ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε ουσιαστικά να τελείωσε το παιχνίδι!

Ένα λάθος του τερματοφύλακα Γκέκα δεν θα μπορούσε να το αφήσει ανεκμετάλλευτο ο Ρούμιαντσεβ, που σε κενή εστία έγραψε το 2-4.

Από εκεί και πέρα, λίγο ποδόσφαιρο παίχθηκε, με την ένταση από τις κερκίδες, λόγω του διαφαινόμενου υποβιβασμού των γηπεδούχων, να περνάει και στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 86′ ο Αθανασιάδης θα είχε την ευκαιρία να πει το «αντίο» του στα γήπεδα με γκολ, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ναντέρ ,με το 2-4 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας (70′ Τσέλιος), Ντουμάνης (46′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Σκόνδρας, Ανδρικόπουλος, Μπούζας, Σαλαμούρας (79′ Κοκκίνης), Βερνάρδος, Κονίλιο, Ξύδας (46′ Κέρθι), Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ναντέρ, Τασιούρας (70′ Πασχίδης), Δεληγιάννης (57′ Σινανάι), Κωττάς, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ (59′ Τσίκος), Σμυρλής, Γκούμας (59′ Αδάμ), Πανίδης (70′ Γκιτέρσος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με ανατροπή η Ιταλία επικράτησε της Αλβανίας

H Ιταλία αγχώθηκε, αλλά τελικά επικράτησε της Αλβανίας με 2-1. Για την Αλβανία δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει...

Στην ίδια κατηγορία