Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Κυριάκος τους έβαλε στη θέση τους

Δημοφιλή

Την δική του απάντηση σε όσους εκμεταλλεύονται τον τραγικό θάνατο του νεαρού Άλκη Καμπανού έδωσε ο, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μέσω μ ανάρτησης του στα social media.

Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την προτροπή του κ. Αριστείδη Καμπανού, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να γίνει συμμέτοχος σε δημόσιες αντιπαραθέσεις με αυτούς που θέλουν να κάνουν το «λεκέ στα μνημεία».

Πρέπει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας ξεδιάντροπα στοχοποίησε τον Γιώργο Σαββίδη, αφού κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στα ΜΜΕ έδειξε μια ανάρτηση του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κυριάκος:

«Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμία συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του.

Είχα την τιμή να εκφράσω προσωπικά τα συλλυπητήριά μου στον κ. Αριστείδη Καμπανό και να ακούσω την προτροπή του να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μονιάσουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και την προτροπή αυτή την εξέλαβα ως τη μεγαλύτερη ευθύνη που μου έχει ανατεθεί ποτέ.
Ο Άλκης (όπως παλιότερα δυστυχώς θα έπρεπε να είχε γίνει και με τα υπόλοιπα θύματα) μετατρέπεται σε μνημείο εναντίον της βίας με πρόσχημα της ομάδες. Η οικογένειά του είναι ένα μνημείο αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης.

Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία αυτά ας αναλάβει τη δική του ευθύνη. Δεν θα μας βρει συμμέτοχους σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, γιατί δεν είμαστε υποκριτές και γιατί δεν θρηνούμε για τις κάμερες.

Όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους αν είσαι άνθρωπος και όχι «άνθρωπος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο! (pic)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται από την δολοφονία του Νάσου Κωνσταντίνου επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία