Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Κούγιας για το πρωτάθλημα του 2018

Δημοφιλή

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήταν αποκαλυπτικός, καθώς αναφέρθηκε στα ποδοσφαιρικά γεγονότα της χώρας.

Επίσης ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, τόνισε ότι το πρωτάθλημα της σεζόν 2017/18 κλάπηκε από τον ΠΑΟΚ.

Ακόμη σημείωσε πως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα υπάρχει μία εντελώς διαφορετική εικόνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με έχει εντυπωσιάσει η σιωπή του Ιβάν Σαββίδη, γιατί είναι μια ισχυρή προσωπικότητα, τον γνώρισα και ξέρω τι λέω, άρα η απουσία του από το ποδόσφαιρο είναι απώλεια. Λείπει ο Σαββίδης από το ποδόσφαιρο, αλλά κατάλαβε ότι το να μπαίνει μπροστά, τον βλάπτει και φαίνεται ότι μάλλον έπραξε σωστά, εάν είναι αυτή η επιλογή. Το ποδόσφαιρο πάντως, χρειάζεται την παρουσία του προέδρου του ΠΑΟΚ, αν και ο ίδιος συνειδητά αποφάσισε να απουσιάζει».

«Ο Ολυμπιακός διέθετε 65 εκατομμύρια από τον προϋπολογισμό του, τα περισσότερα από τα οποία τα είχε από το Champions League για μεταγραφές και δημιουργία ομάδας και μόνο ο ΠΑΟΚ μπορούσε να τον κοντράρει οικονομικά και να τον ανταγωνιστεί, με τον Ιβάν Σαββίδη, Κανένας άλλος. Γι’ αυτό και τώρα πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο θα δούμε άλλο πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να πιάνει δουλειά και πάλι και δεν θα εκπλαγώ εάν αρχίσει και τρώει τορπίλες ο Παναθηναϊκός, όπως αυτή που έφαγε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Κομίνη διαιτητή και έχασε το πρωτάθλημα, το οποίο ποιος κέρδισε; Η ΑΕΚ! Ήταν κλοπή πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ το 2018 και βλέπω ότι στον δεύτερο γύρο θα πιάσουν δουλειά αυτοί οι νταραβερτζήδες, γι’ αυτό κατά την εκτίμησή μου, υποψήφια πρωταθλήτρια, πρώτο φαβορί φέτος, είναι η ΑΕΚ, όχι ο Παναθηναϊκός».

 

Προηγούμενο άρθροΗμέρα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΚωνσταντέλια εσύ… MVP!


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία