Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κόσμος ψήφισε Κοτάρσκι!

Δημοφιλή

Μια ακόμη εκπληκτική εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας ψηφίστηκε από τον κόσμο του Δικεφάλου ως ο πολυτιμότερος στην αναμέτρηση απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Conference League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Ένα σπουδαίο κι ιστορικό βράδυ στη Γερμανία. Η ομάδα κι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσαν μία παράσταση υψηλού επιπέδου μέσα στην έδρα της Άιντραχτ, έφυγαν με μία σπουδαία νίκη με 1-2, κέρδισαν τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης κι εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλο.

Εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου , ο Ντόμινικ Κοτάρσκι . Ο Mr. Fantastic του Δικεφάλου έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Deutsche Bank Park, με σπουδαίες επεμβάσεις κι αψεγάδιαστος παιχνίδι με τα πόδια, όντας κομβικός.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Κοτάρσκι συγκέντρωσε το 49,11% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Μαγκομέντ Οζντόεφ , που κυράρχησε στη μεσαία γραμμή συμβάλλοντας σε όλες τις φάσεις του αγώνα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο ακούραστος Τάισον».


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία