Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κάλεσε Μαρινάκη ο εισαγγελέας

Δημοφιλή

Μετά τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τα οποία οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επιτίθεται κατά πάντων. Μεταξύ άλλων, όμως, ανέφερε πως: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό».

Η παραπάνω δήλωση δεν πέρασε απαρατήρητη από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Ειδικότερα, η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη κάλεσε τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις το πρωί της Τρίτης (5/12). Η παρέμβαση αυτή ενδεχομένως να ανοίξει νέο κύκλο ποινικών ερευνών στα ενδότερα της Δικαιοσύνης στην οποία θα κληθεί να προσδώσει στοιχεία ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου».


Τελευταία νέα

Τρομερή αποθέωση από τον προπονητή της Μπριζ στην Τούμπα

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία