Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ο Κωνσταντελιας τους μάγεψε όλους

Δημοφιλή

Έχοντας γνωρίσει αξιοσημείωτη άνοδο στη χρηματιστηριακή του αξία στο Transfermarkt με δεδομένη τη μεστή σεζόν που διάγει στον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κατόπιν απόφασης του φίλαθλου κόσμου αναδείχθηκε ως PAOK TV Play of the Month Νοεμβρίου. Στο επίκεντρο η ενέργειά του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όταν πήρε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, απέφυγε με μια απίθανη ντρίμπλα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και με ένα φανταστικό τακουνάκι, έδωσε… πάρε-βάλε στον Οζντόεφ για το 0-4.

Όπως επισημαίνει αναλυτικότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η μαγική ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντελια στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε από το κοινό ως PAOK TV Play of the Month Νοεμβρίου. Μπορεί το 56,48% να φαντάζει λίγο για την εντυπωσιακή ενέργεια του Mr.Breeze κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτό γιατί ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έθεσε δυνατή, διπλή υποψηφιότητα με δύο καταπληκτικές επεμβάσεις σε δύο καθοριστικά ματς. Παρ’ όλα αυτά το κοινό του Δικεφάλου δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και ενώ το σκορ ήταν στο 0-3, πήρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, απέφυγε με μια απίθανη ντρίμπλα τον Πασχαλάκη και με ένα φανταστικό τακουνάκι, έδωσε… πάρε-βάλε στον Οζντόεφ, με τον Ρώσο να γράφει το 0-4.

Φυσικό επόμενο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε ένα ακόμα ατομικό βραβείο για το PAOK TV Play Of The Month Νοεμβρίου. Την δεύτερη θέση πήρε η απόκρουση του Κοτάρσκι κόντρα στην Άιντραχτ με 23,26% και την τρίτη θέση η απόκρουση κόντρα στον Ολυμπιακό με 20,27%. Δείτε ξανά την εντυπωσιακή ενέργεια του Mr.Breeze κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

 

 


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία