Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Καραπαπάς για την… Οδύσσεια του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα

Δημοφιλή

Ο Κώστας Καραπαπάς κατέθεσε ως μάρτυρας στην απολογία του Ολυμπιακού ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τα γεγονότα που οδήγησαν στη διακοπή του πρόσφατου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» μάλιστα, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τους συνηγόρους του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Όσκαρ Γκαρθία στο αλησμόνητο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το 2018.

Τι είπε; Καθίστε πρώτα, και μετά διαβάστε με ψυχραιμία…

«Στη περίπτωση Γκαρσία υπάρχει τραυματισμός που τον είδε όλη η Ελλάδα. Είχαν ανοίξει τα χείλια του, έτρεχε αίμα. Ήταν αποτυπωμένος τραυματισμός στις κάμερες. Αν μπορείτε να συγκρίνεται τους δύο τραυματισμούς, έχουμε διαφορετική άποψη.

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει γνωμάτευση του γιατρού αγώνα με Γκαρσία γιατί πολύ απλά γιατρός αγώνα ήταν ο γιατρός των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ο γιατρός δεν είπε ποτέ στον διαιτητή ότι δεν ήταν ικανός ο Χουάνκαρ να αγωνιστεί. Η ερώτηση δεν έπρεπε να είναι fit or not fit. Έπρεπε να είναι ικανός ή όχι. Και εγώ είμαι fit αλλά δεν μπορώ να παίξω».


Τελευταία νέα

Θα χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι για να προκριθεί στους τελικούς ο ΠΑΟΚ

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος στο «Σπίτι του Χάντμπολ»,...

Στην ίδια κατηγορία