Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο «κάπτεν», η απόφαση και το «κεφάλαιο» για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ένα από τα πρόσωπα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της Basket League είναι αναμφισβήτητα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ο «κάπτεν» του Δικεφάλου είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία (βρίσκεται στα 41) αθλητής σε αυτά τα πλέι οφ έχοντας σημαντικό ρόλο και ουσιαστική συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Μαργαρίτης βρίσκεται πλέον στην 1η θέση της λίστας με τις περισσότερες συμμετοχές στον ΠΑΟΚ (308) στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος (δηλαδή από το 1992 κι έπειτα). Επίσης είναι ο κορυφαίος ριμπάουντερ της ιστορίας του ΠΑΟΚ των τελευταίων 30 ετών έχοντας ξεπεράσει στη σχετική λίστα και τον Γιάννη Γιαννούλη.

Πέρα από τους αριθμούς και τα ρεκόρ ο 41χρονος σέντερ διανύει μια ακόμη καλή σεζόν προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες  στον Δικέφαλο τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ με την εμπειρία του αλλά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Οι πληροφορίες που τον ήθελαν με το τέλος της σεζόν να αποχαιρετάει την ενεργό δράση δεν έχουν επιβεβαιωθεί. «Θα πάρω μια απόφαση με το τέλος της χρονιάς. Θα ξεκουραστώ , να καθαρίσει λίγο το μυαλό μου κι έπειτα θα δω», συνηθίζει να λέει όταν τον ρωτούν. Ό,τι κι αν αποφασίσει καλό θα ήταν ο Βαγγέλης να παραμείνει κοντά στον ΠΑΟΚ γιατί αποτελεί «κεφάλαιο» για τον σύλλογο.


Τελευταία νέα

Ρεσιτάλ Ράζβαν: «Balance, Mentality, Confidence»

«Balance, Mentality, Confidence» το τρίπτυχο που συνοψίζει την ποδοσφαιρική διδαχή του Ράζβαν Λουτσέσκου σε... υπενθύμιση προς το αγωνιστικό τμήμα...

Στην ίδια κατηγορία