Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Καγκάβα είχε επισκέψεις

Δημοφιλή

Ο Σίντζι Καγκάβα εταξύ άλλων φόρεσε και την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Έλληνες υποστηρικτές του αγγλικού συλλόγου, να μην ξεχνούν την προσφορά του Ιάπωνα.

Έτσι, τα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και  έκαναν ένα δώρο τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ο πρόεδρος κ.Γιάννης Καμπούρης, μαζί με το μέλος κ.Γιώργο Τσιποριάδη, επισκέφθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας τον διεθνή Ιάπωνα, με τον τελευταίο να τους υποδέχεται με μεγάλη διάθεση και χαρά.

Του παραδώσανε έναν υπέροχο καμβά, τον ευχαρίστησαν για δύο χρόνια παρουσίας του στην Manchester United, για το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας το 2013, στην οποία ήταν και μέλος της και αφού υπέγραψε άφθονα αυτόγραφα και στην σημαία της Λέσχης, τον προσκάλεσαν στο μέλλον αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να επισκεφτεί και τον χώρο της για να τον γνωρίσουν από κοντά και τα υπόλοιπα μέλη της.

Ευχαριστούμε την ομάδα του ΠΑΟΚ για την διάθεση του ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα τον γενικό αρχηγό της κ.Χρήστο Καρυπίδη για την αμεσότητα και την ανταπόκριση που έδειξε στην επιθυμία μας να γνωρίσουμε τον Shinji από κοντά”.


Τελευταία νέα

Ο Κωνσταντέλιας… το βιολί του

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας με 3-0 στην Τόυμπα, για την 13η αγωνιστική της Super League και βρίσκεται δύο...

Στην ίδια κατηγορία