Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Nίκησε και… έφυγε για φάιναλ-φορ!

Δημοφιλή

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε του Ζαφειράκη Νάουσας με 33-21 στο νοκ άουτ προημιτελικό που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Μίκρας και εξασφάλισε την παρουσία της στο φάιναλ φορ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Από ένα σημείο του αγώνα και μετά, ο Δικέφαλος ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα να βρει εύκολα τέρματα στην επίθεση, αλλά και καλές άμυνες, οι οποίες του έδωσαν ώθηση να προηγηθεί με 12-8 και να κλείσει το ημίχρονο μπροστά με 15-10.

Στο δεύτερο μέρος διεύρυνε σταδιακά την υπέρ του διαφορά και στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε μορφή διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Πάνο Γούσιο να βάζει στον αγωνιστικό χώρο το νέο αίμα της ομάδας, η οποία «κλείδωσε» τη νίκη με  33-21.

Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στον έναν από τους δύο ημιτελικούς, που θα προκύψει από το ζευγάρι ΑΕΣΧ Πυλαίας – Φίλιππος Βέροιας (ο αγώνας αρχίζει στις 20.30). Η αναμέτρηση του Δικεφάλου είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 16:30, ενώ ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει την Κυριακή στις 14:00 (ΕΡΤ 3).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χωρίς Σχίζα κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Στάθη Νερατζάκη να...

Στην ίδια κατηγορία