Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Hawkeye» δίνει την δική του μεγάλη μάχη!

Δημοφιλή

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάστασή νοσηλεύεται ο Αμερικανός ηθοποιός Jeremy Renner (Τζέρεμι Ρένερ), ο οποίος τραυματίστηκε ενώ καθάριζε το χιόνι στο ράντσο του στη Νεβάδα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζέρεμι είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση με τραυματισμούς που υπέστη έπειτα από ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ενώ προσπαθούσε να απομακρύνει το χιόνι. Η οικογένειά του είναι στο πλευρό του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού στο Hollywood Reporter.

O Ρένερ έχει ράντσο στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Τον Δεκέμβριο μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία με το χιονισμένο τοπίο στην περιοχή, γράφοντας στο Twitter. «η χιονόπτωση στη λίμνη Tάχο δεν είναι αστείο», ενώ δημοσίευσε την προσπάθεια του να καθαρίσει τις χιονισμένες πλαγιές με την βοήθεια ενός εκχιονιστικού, στο Instagram.

Ο Ρένερ πρωταγωνιστεί στη σειρά «Mayor of Kingstown» της οποίας η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου, ενώ έγινε αγαπητός στο ευρύτερο κοινό μέσα από τον ρόλο του Hawkeye στους Avengers.


Τελευταία νέα

Πέμπτη όλοι μπροστά στις οθόνες: Βγαίνουν τα εισιτήρια για ΑΕΚ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως την Πέμπτη (25.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα...

Στην ίδια κατηγορία