Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Φράνκε έφερε ανησυχία στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ανησυχία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει ο Γιανίκ Φράνκε, καθώς λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ολλανδίας με την Ισπανία.

Ο γκαρντ του Δικεφάλου θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Όσον αφορά τον Τζέιλεν Ράιλι, ο Αμερικανός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και την Τρίτη θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.…

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, που μπήκαν ξανά σήμερα στο γήπεδο και ξεκίνησαν την προετοιμασία ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας (15:45, στο PAOK Sports Arena).

Ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική στη διάρκεια της προπόνησης, στην οποία, λόγω των απουσιών της ομάδας συμμετείχαν ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης, όπως και οι έφηβοι Στράτος Καλλιοντζής και Θοδωρής Σκουλαριώτης.

Ο Τζέιλεν Ράιλι ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και την Τρίτη θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

O Γιανίκ Φράνκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ολλανδίας με την Ισπανία. Ο διεθνής Ολλανδός γκαρντ του ΠΑΟΚ mateco αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, οπότε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (15/11).


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία