Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ο Έκονγκ έγινε… μοντέλο

Δημοφιλή

Ενώ οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με τελευταίο δείγμα «γραφής» του την εκτός έδρας νίκη που εξασφάλισε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στο Βόλο με 0-2 για την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα βρίσκονται στην Ακτή Ελεφαντοστού με Νιγηρία και Τανζανία αντιστοίχως, μετρώντας αντίστροφα με φόντο την έναρξη του AFCON.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η σέντρα του έχει προγραμματιστεί σε δύο ημέρες και πιο συγκεκριμένα για τις 13 Ιανουαρίου, με τις αφρικανικές ομάδες να έχουν ολοκληρώσει εν πολλοίς την προετοιμασία τους ενώ πολλές από αυτές προχώρησαν και σε επίσημες φωτογραφίσεις. Από το δοσμένο υλικό που αναρτήθηκε από πλευράς Copa Africa στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο Instagram, γίνεται αντιληπτό πως σειρά στις φωτογραφίσεις πήρε η Νιγηρία, με τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ σε ρόλο… μοντέλου.

Έχοντας επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετά τη δίμηνη απουσία του, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του ομοσπονδιακού του τεχνικού, Ζοσέ Πεσέιρο, ενόψει της μεγάλης αφρικανικής διοργάνωσης, δείχνοντας πως οι όποιες διαφορές τους χώριζαν ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ στα social media:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ για τον θρύλο Κλάους (pic)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανακοίνωσε μέσω των social media πως ήρθε η ώρα να μπoυν τίτλοι τέλους σε μια μεγάλη...

Στην ίδια κατηγορία