Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο… διπλός ρόλος του Κωνσταντινίδη

Δημοφιλή

Μία ακόμη εξέλιξη υπάρχει στον ΠΑΟΚ mateco, καθώς ο 18χρονος γκαρντ, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, θα αγωνιστεί φέτος με τη φανέλα του Αίαντα Ευόσμου. Με τη διαδικασία του διπλού συμβολαίου ο νεαρός αθλητής του Δικεφάλου θα μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου και παράλληλα θα έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε προπονήσεις κι επίσημες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Είναι σημαντική αυτή η εξέλιξη, καθώς ο νεαρός γκαρντ θα αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες και θα αξιοποιηθεί σε αρκετά παιχνίδια.

Ο κανονισμός του διπλού δελτίου τέθηκε σε ισχύ φέτος. Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη, ένας σύλλογος μπορεί να παραχωρήσει παίκτες ηλικίας 18-21 ετών (γεννημένων δηλαδή από το 2001 έως το 2004 την φετινή σεζόν) σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας, με τον παίκτη να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στις δύο ομάδες, αρκεί να μην ξεπεράσει το 50% των αγώνων στην ομάδα της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Μάλιστα, ο 18χρονος πλέι μέικερ αγωνίστηκε στο χθεσινό (5/11) ματς κόντρα στον Κοροϊβό Αμαλιάδας, γνωρίζοντας την ήττα με 71-75. Ο Κωνσταντινίδης κατέγραψε επτά πόντους με την ομάδα του Ευόσμου και προετοιμάζεται πλέον για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα την ερχόμενη εβδομάδα.

Προηγούμενο άρθροΗ… πρώτη του Ράφα
Επόμενο άρθρο«Χειρουργείο για Τσιγγάρα!»


Τελευταία νέα

Προπόνηση και μετά δύο μέρες χαλάρωση

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Παρασκευή 3/5 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν το Πάσχα. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις...

Στην ίδια κατηγορία