Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Διαμαντόπουλος με Ιωνικό

Δημοφιλή

Χωρίς ανάσα συνεχίζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που θα υποδεχθούν την Κυριακή τον Ιωνικό. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αριστομένης Διαμαντόπουλος έχοντας ως βοηθούς του, τους Βασιλόπουλο (Έβρου) και Καραγκιζόπουλο  (Ημαθίας). Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ορίστηκε ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε έχοντας βοηθούς τους Βασίλη Νικολακάκη και Κωνσταντίνο Νικολαίδη, ενώ στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Γκουστάβο Κορέια.

Στο αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ θα υπάρχει διαιτητική τριάδα από τη Σουηδία με τους Άντρεας Έκμπεργκ, Μεχμέτ Τσουλούμ, Φρέντερικ Κλάιβερ με τον Ιβάιλο Στογιάνοφ στο VAR.

Τον αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης με τον Άρη θα σφυρίξει ο Πορτογάλος Γκουστάβο Κορέια που θα είναι VAR στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ ξένος θα είναι και ο διαιτητής στον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο με τον Βούλγαρο Γκεόργκι Καμπάκοφ να ορίζεται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία